колеги помагаите имам проблем със задницата на любимата,като мина през неравност и задницата тръгва на където си иска,а като стъпя на мокро или влажно колата се мести на ляво и на дясно какво да правя да хода в хед на реглаж или даите съвет колата е 2.5 v6
Известие
Collapse
No announcement yet.
проблeм със 156 сеене
Collapse
X
-
Задни напречни щанги - почти сигурно са разбити. Вероятно и тампоните на надлъжните щанги, тези които са на главините. След смяната им при мен задницата заспа. Естествено после трябва да идеш на реглаж.166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
-
Виж какво точно ти трябва и се разбери с колегата ФЕРАРИСТ.
Погленди тук http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...=28814&page=63Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от RASI Покажи съобщениескъпили са тези щанги и тампони
Моля те, обърни внимание малко на писането, щото вече съм възрастен и много се дразня на чатърски словоред!
Благодаря
Comment
-
Т'ва кефи.
Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
... щото вече съм възрастен и много се дразня ...
Трябва да я стегнеш със щангите любимата, че в България неравности много, и не е хубаво като минаваш ежедневно по тях - и задницата на любимата да шава на ляво и на дясно. Стягай я с малко парички и пак си пич.2002 Alfa Romeo 156 1.9 JTD Sportwagon
.
Comment
-
По принцип реглаж правил ли си скоро????
И от кога ти го прави това - изведнъж ли се появи, или постепенно.....щото тва че ти ходи задницата, а няма тропане е много кофти, наскоро имахме случай, сменихме и 6те щанги, тамп на шенкелите, и след реглажа ок, на път за Пловдив клиента изрева че е още по зле положението.....върна се, и след малко кьорене и цъкане, се оказа че проблема е в задния мост, и няма общо с щангите......"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
xcvxgv
какво може да му е на задния мост по принцип
---------- Post added at 19:17 ---------- Previous post was at 19:12 ----------
колата я карам от 1 седмица,докараха ми я от швеицария и си беше така а аз слож их по широки гуми отзад 245/45/17 отпред 215/45/17 имали значениеAlfa Romeo 166 3.0 V6 24V
Alfa Romeo 155 1.8 8v TS
Comment
-
Първоначално публикувано от RASI Покажи съобщениекакво може да му е на задния мост по принцип
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
ASDFV
след смяната на два тампона на преден ляв горен носач и реглаж на заден и преден мост нещата се успаха,благодаря колеги за съветите,сега кажете къде да ида на диагностика че колата докато е студена странно работи(гюбри)Alfa Romeo 166 3.0 V6 24V
Alfa Romeo 155 1.8 8v TS
Comment
Comment